Bejelentés


Digitális Újság Olvass Neten a legujab játékokrol és filmekröl


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Szavazás


LinkekÚj film A mozikban :Tron örökség

A HONLAPRA SZERKESZTŐKET VESZEK FEL ÍRJ LEVELET A jozso223@citromail.hu-RA IDE KÜLD EL ÖTLETEIDET ÉS ÉN KI TESZEM AZ OLDALRA :)VAGY HA VAN VALAMI ÖTLETED VAGY IRTÁLL VALAMI CIKET AKOR KI TESZEM A TÉMA BÁRMI LEHET!! JÓ SZORAKOZÁST

Tron: Örökség 3D
Színes, szinkronizált amerikai sci-fi kalandfilm
A Tron: Örökség egy olyan 3D-s high-tech történet egy elképesztő digitális világról, amelyhez fogható eddig nem volt látható a mozivásznon. Sam Flynn-t (Garrett Hedlund), az önfejű 27 éves fiút nem hagyja nyugodni apja, az egykoron a világ legjobb videojáték fejlesztőjeként számon tartott Kevin Flynn (Oscar- és Golden Globe-díjas Jeff Bridges) rejtélyes eltűnése.
Amikor Sam egy különös szignál után kezd el nyomozni, amit a régi Flynn Játékteremből küldenek - és csakis az apjától érkezhet -, hirtelen egy digitális világba csöppen, ahol Kevint 20 éve tartják fogságban. A félelmet nem ismerő harcosnő, Quorra (Olivia Wilde) segítségével apa és fia nekivág az élet-halál útnak az elképesztő cyberuniverzumban, amit Kevin saját maga alkotott. A különös cybervilág igencsak megelőzte korát, az elképzelhetetlen járgányokkal, fegyverekkel, látványvilággal és a könyörtelen gazemberrel, aki mindent megtesz, hogy megakadályozza Flynnék szökését.
Disney digitális 3D-ben a Grammy-díjas elektronikus zenei duó, a Daft Punk hangszerelésében, a Tron: Örökség 2010. december 16-tól lesz látható a hazai filmszínházakban.

Üzenetküldés
Ha kérdésed van vagy ötleted a honlap szerkesztésével kapcsolatban akor írj és én válaszolok

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!